Μείνετε Ενημερωμένοι

Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που ενθουσίασε το κοινό

Με έντονες επευφημίες ανταποκρίθηκε το κοινό προς τους μουσικούς, τους χορευτές και τους συντελεστές της φαντασμαγορικής παράστασης ‘Ιγκόρ Στραβίνσκι: «Το Πουλί της Φωτιάς», που πραγματοποιήθηκε από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του SKG Bridges Festival 2018.

Ο μαέστρος Βλαδίμηρος Συμεωνίδης δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της συναυλίας ότι: «μια σπουδαία βραδιά η σημερινή και πολύ ιδιαίτερη για μένα, μιας και με αυτό το έργο πριν από 20 χρόνια ακριβώς έδωσα τη συναυλία της αποφοίτησής μου στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών της Βιέννης. Είμαι πολύ συνδεδεμένος με αυτό το έργο και πολύ χαρούμενος που σήμερα κάναμε μία τόσο ωραία εκτέλεση με τους συναδέρφους μου της Κ.Ο.Θ.».

Η χορογράφος Ester Ambrosino, από την πλευρά της είπε χαρακτηριστικά πως: «όλοι οι συντελεστές δούλεψαν πολύ καλά για αυτή την παράσταση και τους αγαπώ πολύ. Ο μαέστρος ένιωθε το κομμάτι και είχαμε μία ωραία συνεργασία. Μου άρεσαν οι άνθρωποι εδώ πέρα. Μου άρεσε και ο τρόπος που παίζουν και το πώς νιώθουν τη  μουσική».

Θυμίζουμε, για τους φίλους που δεν είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν χθες, πως η συναυλία επαναλαμβάνεται απόψε το βράδυ στις 21:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις του SKG Bridges Festival.