Μείνετε Ενημερωμένοι

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στη δράση «ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ»

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στη δράση «ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ» του φοιτητή  Κωνσταντίνου Μουχταρίδη (ΑΣΚΤ) στο πλαίσιο του ανοιχτού εργαστηρίου με τίτλο «Είμαστε όλοι ευάλωτοι. Επινοώντας και ανταλλάσοντας πρακτικές φροντίδας και προσοχής» το οποίο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή σπουδαστών του σεμιναρίου Ο απαρνημένος θεατής, στο αντικείμενο της Ερευνητικής Μεθοδολογίας, με την επίβλεψη της Χριστίνας Σγουρομύτη (Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών), καθώς και του σεμιναρίου Ways of doing, modes of acting, το οποίο διευθύνει η Βανέσσα Θεοδωροπούλου στη Σχολή Καλών Τεχνών της Angers (Ecole supérieure d’art et design TALM-Angers, Γαλλία).

Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, Αποθήκη Β1, λιμάνι

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στη δράση «ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ» του φοιτητή  Κωνσταντίνου Μουχταρίδη  (ΑΣΚΤ). Κατά την διάρκεια των ανοιχτών εργαστηρίων όσοι/ες  επισκέπτες/ριες επιθυμούν, καλούνται με την προσέλευση τους να καταθέσουν τεκμήρια της μετακίνησης τους (εισιτήρια ή χαρτιά σημειώσεων) στα οποία αναγράφεται το σημείο έναρξης της διαδρομής που διήνυσαν ώστε να φτάσουν στο λιμάνι, σε ένα κουτί το οποίο θα είναι τοποθετημένο στο χώρο.

Διατίθεμαι να τους/τις συνοδεύσω στην αντιστρεφόμενη διαδρομή, όπου μαζί χρησιμοποιώντας έγγραφη υλη, κάμερες, συσκευές ηχογράφησης, smartphones, και ό,τι άλλο διαθέτουμε, θα προσπαθήσουμε να παράγουμε οπτικοακουστικό υλικό στιγμιαίας καταγραφής ερεθισμάτων που μας τραβούν την προσοχή, το ενδιαφέρον ή μας κάνουν εντύπωση (λέξεις ή φράσεις που ακούγονται, ήχοι, εικόνες θέασης του «έξω απ’ το μέσα»).

Συντονισμός: Βανέσσα Θεοδωροπούλου, Χριστίνα Σγουρομύτη

Προσκεκλημένη καλλιτέχνης: Myriam Lefkowitz*

Φοιτητές: Beth Gordon, Lila Retif, Cathie Bagoris, Joanna Rouillon-Delecroix,  Tiffany Le-devore,  Anastasia Simonnin (Angers), Ελίζα Κρικώνη, Κωνσταντίνος Μουχταρίδης, Μαριάννα Στεφανίτση, Αγγελική Τουρκοχωρήτη, Χριστίνα Ζαχαράκη (ΑΣΚΤ)

Δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά:

2310593 270 (κα. Ελένη Στεργίου, ΚΣΤΘ) 11:00-16:00

Είσοδος Ελεύθερη